افزایش ترافیک سایت

افزایش ترافیک سایت

افزایش ترافیک سایت

افزایش ترافیک سایت

راهکارهای موجود برای افزایش ترافیک سایت

یکی از پارامترهای رتبه وب سایت و پیح رنک در گوگل، افزایش ترافیک سایت و افزایش بازدید کننده از سایت شما می باشد. به موجب این مهم سایت شما در رتبه بالاتری در صفحات گوگل و موتورهای جستجوگر قرار خواهد گرفت.

راه های خلاقانه زیادی در افزایش ترافیک وب سایت وجود دارد. بعضی از آنها با پرداخت هزینه همراه خواهد بود و بعضی هم بدون هزینه و رایگان. سعی کردیم که راه های صحیح و بدون اشکال را که بعضی فاقد پرداخت هزینه هستند و بعضی هم با پرداخت هزینه انجام می شوند را برای افزایش بازدید کننده در وب سایت برای شما لیست کنیم.

  1. محتوا و مقالات مفید درجه یک و با کیفیت در وب سایت خود منتشر کنید.
    این روش بسیار در افزایش ترافیک وب سایت تاثیر گذار است. به کاربران خود اطلاعات و محتوایی هدیه بدهید که در هیچ جای نت پیدا نمی کنند و یا حداقل با این کیفیت پیدا نمی کنند. بعضی از راه های ساخت محتوا و اطلاعات درجه یک و مفید را در زیر لیست کردیم.
    • ساخت محتوای مفید و کاربردی. مطمئن باشید کپی مطالب درهم و برهم از وب سایتهای دیگر مفید نیست. شما باید بسته به اهداف بازدیدکنندگان به آنها محتوای درجه یک و کاربردی ارائه دهید، مشکلی را حل کنید و یا یک خبر دسته یک و جالب درج کنید و یا اینکه یک مطلب طنز ویژه بنویسید!
    • اطلاعات باید بروز باشد. برای متقاعد کردن کاربران به بازدید از وب سایت باید مطالب را حداقل بصورت هفتگی در وب سایت خود انتشار دهیم، البته حداقل هفتگی.
    • یک وب سایت کاربردی و موفق، باید تمام تگ های وب سایت را درست بکار ببندیم و هیچ لینک خراب یا شکسته ای نداشته باشد. حتماً نقشه سایت را بصورت فایل Sitemap.xml در گوگل وبمستر تولز ثبت کنید. ابزارهای بسیاری در پهنه اینترنت وجود دارند که به شما سرویس ساخت نقشه سایت ارائه می دهند. تنها چند دقیقه وقت شما را می گیرد.
    • نوشتن مقاله های مهمان در دیگر وب سایتها. اگر از ساخت مقاله و محتوا خسته شده اید و یا اینکه تیم شما در حال حاضر قادر به ساخت مقالات کاربردی نیست راه حل نوشتن مقاله در وب سایت های دیگر است. بر اساس طولانی بودن، محتوای مقاله و کیفیت وب سایت ها شرایط خود را برای پذیرش مقالات مهمان دارند. اما بخاطر داشته باشید که بهترین کسی که می تواند برای کسب و کار شما محتوا تولید کند خودتان هستید. شما شروع کنید، بعد از مدتی از فیدبک این روش سورپرایز می شوید.
    • استفاده از ویدیو. در صفحات لندینگ پیج و اصلی ویدیوهایی که توضیح کسب و کار یا خدمات ارائه شده وب سایت را می دهند قرار دهید. (Video Landing Page) اینگونه ویدیوها قابلیت بحث و تبادل نظر را در وب سایت افزایش می دهند و بیش از هر آیتم دیگری رتبه وب سایت شما را تحت تاثیر قرار می دهند.
    • استفاده از لندینگ پیج ها. برای دسترسی سریعتر کاربران به نقاط هدف و مقصود بسیار مناسب است.
    • قرعه کشی و مسابقه راه بیاندازید! حتماً ترافیک سایت را افزایش می دهد. یک جستجو در گوگل شما را به نرم افزارهای بازی آنلاین که بصورت اسپانسری ارائه می شود خواهد رساند.
  2. محتوای دسته اول خود را تکمیل کنید.
    • به بازدیدکنندگان وب سایت خود اجازه دهید محتوای درجه یک شما را انتشار دهند و هر گونه که می خواهند از روی آن بنویسند. یادمان باشد در آخر این محتوای شماست که منبع اصلی است.
  3. دریافت بک لینک
    • تلاش کنید تا بک لینک ها زیاد و معتبری از وب سایتهای دیگر و مرتبط برای افزایش ترافیک سایت دریافت کنید.
    • محتوا باید دستور زبان فارسی خوب و قوی در آن بکار رفته باشد. فکر نمی کنم هیچ نویسنده ای از اول نویسنده بوده اما تلاش مستمر او به او کمک کرده است. غلط های املایی حتماً تاثیر منفی خواهد داشت. یک نویسنده قهار شوید.
    • از نرم افزارهای ساخت محتوا به هیچ وجه استفاده نکنید. هر چند که استفاده از تکنولوژی همیشه جذاب است. بهتر است خلاقیت تیم شما در ساخت محتوا از منبع علوم و تخصص در کسب و کارتان باشد.
    • از وب سایتهای دیگر هرگز کپی پیست نکنید! هیچکدام از موتورهای جستجوگر از جمله Google, Yahoo!, MSN فریب نخواهند خورد و محتوای کپی را براحتی شناسایی می کنند و شما را به قهقرای نتایج خود می فرستند.
  4. افزایش رتبه وب سایت در موتورهای جستجوگر
    با تمرکز بر کلمات و عبارات کلیدی مرتبط با موضوع صفحات وب سایت افزایش پیدا خواهد کرد. به این مبحث بهینه سازی وب سایت برای موتورهای جستجوگر یا سئو گفته می شود و به کاربران زمانی که کلمات کلیدی را در موتورهای جستجوگر جستجو می کنند، کمک می کند. یادمان باشد کلمات وعبارات کلیدی که حاصل طوفان مغزی ماست باید همان هایی باشد که کاربران جستجو می کنند.
  5. گرفتن لینک
    گرفتن لینک های مرتبط با فعالیت وب سایت کسب و کار شما بسیار در افزایش ترافیک وب سایت اهمیت دارد، البته لینک های باید از وب سایتهای مرتبط معتبر باشد تا باعث افزایش ترافیک وب سایت شود.
    • می توانید از لینک های متنی، بنر های تبلیغی و ... استفاده کنید.
    • استفاده بیش از حد از روش های لینک بیلدینگ و تبادل لینک دو طرفه از طرف گوگل وبمستر تولز و قوانین گوگل نفی شده است.
  6. استفاده از رسانه های اجتماعی
    اطلاعات و محتوای وب سایت خود را در شبکه های اجتماعی پست کنید، خیلی زود می بینید که کسانی هستند که شما را دنبال خواهند کرد. فالو و اشتراک گذاری مطالب با دیگر کاربران باعث می شود تا آنها نیز شما را فالو کنند. شبکه های اجتماعی خود را همیشه بروز نگاه دارید و زمان مناسب و معینی را برای اشتراک گذاری مطالب خود در نظر بگیرید. به کاربران اجازه دهید تا در مورد محتوای شما به بحث بپردازند، سوالات را پاسخ دهید. اینکار شما را در موقعیت خوبی قرار خواهد داد و بسیار استراتژی موفقیت آمیزی خواهد بود.
  7. تبلیغات کنید
    بغیر از لینک بیلدینگ، راه های دیگری برای افزایش ترافیک وب سایت وجود دارد. چند ساعت فکر کنید و ببینید چه راه هایی برای اینکه لینک وب سایت خود را در معرض دید دیگران قرار بدهید وجود دارد. برای مثال
    • اگر بودجه ای برای هزینه در نظر گرفته اید – از روش پرداخت کلیکی در گوگل، بینگ، یاهو و فیسبوک استفاده کنید.
    • کارت ویزیت خود را از طریق لینکدین و یا بصورت فیزیکی در ملاقات های خود ارائه دهید.
    • در کلوب های ایرانی مانند کلوب دات کام و در انجمن های گفتگو گوگل پلاس شرکت کنید.
    • در انجمن ها و مکان های گفتگو به سوالات پاسخ دهید و همانطور هم سوال بپرسید و پاسخ بگیرید، البته فراموش نکنید که امضای معرفی وب سایت خود را در پاورقی یا همان Signature قرار دهید.
  8. صبور باشید
    موتورهای جستجوگر وب سایت های جدید را مدت زمانی طول می کشد تا فهرست کنند. برای اینکه کل محتوای صفحات وب سایت شما ایندکس شود مقداری صبور باشید. همه این موارد را برای افزایش ترافیک وب سایت خود در استفاده کنید: توییتر، ساخت یک بلاگ در سرویس های بلاگ دهی معتبر ایرانی و یا خارجی، چت روم ها، فروم ها، کانال های ویدیویی مثل آپارات و یوتیوب، فیسبوک و گوگل پلاس