چگونه گزارش کپی کنندگان را به گوگل بدهیم؟

آموزش بهینه سازی داخلی سایت
2015-10-31
LSI Keywords چیست؟
2015-10-31

چگونه گزارش کپی کنندگان را به گوگل بدهیم؟

چگونه گزارش کپی کنندگان را به گوگل بدهیم؟

در این آموزش با استفاده از ابزار DMCA report گوگل می توانید سایت های کپی بردار (متن و عکس و فیلم و هرگونه نقض کپی رایت) را به گوگل گزارش دهید.

بررسی نکاتی مهم درباره گزارش های نقش قانون کپی رایت یا به عبارتی دیگرُ حق طبع و نشر هزاره دیجیتال یا  Digital Millennium Copyright Act:

چگونه گزارش کپی کنندگان را به گوگل بدهیم؟

  1. شما باید اثبات کنید که صاحب اصلی مطلب هستید. لذا به فکر دور زدن google نباشید. اگر خودتان کپی بردار هستید، ممکن است اتفاقی برعکس رخ دهد، و خود شما، از نتایج حذف شوید.
  2. گزارش شما علاوه بر ابزار های گوگل به صورت سیستمی، توسط نیروی انسانی بررسی می شود. آن ها منطق و توضیحات شما را می خوانند و بررسی می کنند. گوگل برای این کار یک تیم قوی اختصاص داده است.
  3. استفاده از این ابزار برای ایران و سایت های ایرانی و فارسی زبان حتی با پسوند ir مقدور است. (برای کپی برداری های متنی یا دزدان محتوا)
  4. گوگل بعد از دریافت گزارش شما، ممکن است پاسخی دهد و معمولا از شما می خواهد که در پاسخ به ایمیل google (در ایمیل خودتان) شفاف تر ، درخواست گوگل را بیان کنید و پاسخ دهید. مثلا ممکن است google بگوید، سایت x که گزارش کرده بودید، مشکلی نداشت یا به این نتیجه نرسیدیم که شما صاحب اصلی هستید و از شما توضیح و شفافیت بیشتر می خواهد. اگر اطلاعت غلط به google دهید، درخواست شما ممکن است بدون پاسخ رد شود.
  5. گوگل ممکن است درخواست شما را قبول کند (به شرط اثبات) اما پس از مدتی، به حالت قبل بازگردد و reverse شود. یعنی صفحاتی که به درخواست شما حذف شده بودند، مجددا ایندکس شوند و رتبه بگیرند و شما افت کنید (اگر رتبه شما رشد کرده بود.)
  6. google همیشه به درخواست شما، سایت های کپی بردار را حذف نمی کند بلکه ممکن است فقط متوجه اشتباه الگوریتمی خود شود، و رتبه صفحه شما به جایگاه اصلی قرار گیرد و کپی برداران، به جای حذف شدن، فقط پایین تر از شما قرار گیرند.
  7. شما اخلاقا تعهد می دهید، که گزارش شما حقیقی است و دروغ نیست.
  8. اگر گزارش شما، مورد پذیرش قرار گیرد، فقط و فقط صفحه های کپی بردار حذف می شوند. نه کل دامنه آنها.
  9. وقتی گزارشی ارسال می کنید، چه مورد قبول واقع شود چه نشود، سایت کپی بردار، نمی فهمد که چه کسی ، او را به عنوان کپی بردار ، گزارش کرده است.
  10. اگر دیگری، شما را به عنوان کپی بردار گزارش دهد و گزارش او مورد قبول واقع شود، در وب مستر تولز خود، پیغامی دریافت می کنید که حاکی از حذف شدن صفحه کپی شده شما دارد و باید برای حذف آن اقدام کنید.
  11. وضعیت گزارش هایی که ارسال می کنید در بخش پیشخوان کپی رایت هزاره دیجیتال (dmca dashboard) گوگل ذخیره می شود و می توانید وضعیت آن ها را بررسی کنید.
  12. شما باید به زبان انگلیسی و با گرامر صحیح، گزارش را ارسال کنید.
  13. google ممکن است پاسخی ندهد و ممکن است بعد از یک روز تا یک ماه، پاسخ دهد.
  14. گزارش شما باید دقیق باشد نه اینکه آدرس دامنه یک سایت را گزارش دهید و بگویید این سایت مطالبش را از من کپی می کند؛ وقت خود و گوگل را برای این گونه گزارش ها تلف نکنید.
  15. ممکن است، استدلال شما و شرح شما، از نظر شما کامل باشد و واقعا هم حق با شما باشد، اما مورد پذیرش قرار نگیرد و از نظر google، اثبات نشود.
  16. گزارش های ارسالی مرتبط با سایت های کپی بردار، در هوشمند تر شدن الگوریتم دزدان دریایی google، کمک می کند.زیرا این اطلاعات که توسط نیروی انسانی بررسی و تحلیل می شوند، بازخورد خوبی، به الگوریتم google می دهد تا ضعف های آن برطرف شود.

دیدگاه ها بسته شده است