استراتژی های دیجیتال مارکتینگ چیست؟

چه تکنیک هایی برای بازاریابی رابطه ای پیشنهاد می شود؟
چه تکنیک هایی برای بازاریابی رابطه ای پیشنهاد می شود؟
2021-11-28
انواع تبلیغات در اینستاگرام چیست؟
تبلیغات در اینستاگرام چطور انجام می شود؟ 
2021-12-05

استراتژی های دیجیتال مارکتینگ چیست؟

استراتژی های دیجیتال مارکتینگ چیست؟

استراتژی های دیجیتال مارکتینگ درواقع مجموعه‌ اقداماتیست که کمک می‌کند به اهدافتان دست پیدا کنید.

اصطلاح “استراتژی”شاید ترسناک باشد اما تاثیر یک استراتژی دیجیتال درست، برای یک کسب‌و‌کار بسیار شگفت انگیز است.
به عبارت ساده‌تر بگوییم، استراتژی یک برنامه‌ عملیاتی برای رسیدن به یک یا چند هدف مطلوب می باشد. به طور مثال، هدف اصلی شما ممکن است منجر به افزایش ۲۵ درصدی مخاطبان شما نسبت به سال گذشته شود.

بسته به اینکه کسب و کارتان چیست استراتژی بازاریابی شامل چندین هدف و بخش‌های مختلف میشود. اما داشتن نگاه ساده به استراتژی نیز به شما کمک می‌کند به اهدافتان دست پیدا کنید.

در ابتدا می پردازیم به اینکه یک کمپین بازاریابی دیجیتال چیست و سپس راهکارهای بازاریابی که برای استراتژی بازاریابی دیجیتال بسیار موثرتر خواهد بود می‌پردازیم.

استراتژی دیجیتال مجموعه‌ اقداماتی است که کمک می‌کند تا به اهداف بازاریابی‌تان دست پیدا کنید. کمپین‌های دیجیتال مارکتینگ مانند بلوک‌های ساختمان یا مجموعه اقداماتی در استراتژی شما هستند که شما را به سمت هدفتان حرکت می‌دهند.

اول – پرسونای خودتان را ایجاد کنید

برای ایجاد تصویری از پرسونای خودتان، تحقیقاتی پیرامون ترکیبی از مشتریان، چشم اندازها و همچنین افرادی که خارج لیست اطلاعات تماس شما قرارگرفته‌اند و همتراز با مخاطبان هدفتان هستند، انجام دهید.

  • موقعیت
  • سن
  • درامد
  • عنوان شغلی

دوم – اهداف و ابزار بازاریابی دیجیتالی مورد نیازتان را شناسایی کنید

اهداف بازاریابی شما باید به اهداف کسب و کارتان متصل باشد. بطور مثال، اگر هدف کسب و کار شما افزایش ۲۰ درصدی درآمد باشد یا هدف شما به عنوان یک بازاریاب ممکن است افزایش ۵۰ درصدی لید یا مخاطب از طریق وب سایت باشد تا از این طریق شرکت خود را به موفقیت نزدیکتر کنید.

استراتژی های دیجیتال مارکتینگ چیست؟

۳ – کانال‌های بازاریابی دیجتال خود را ارزیابی کنید

هنگامی که کانال‌های دیجیتال مارکتینگ و دارایی‌های خود را برای درج در استراتژی در نظر می‌گیرید، بهتر است ابتدا تصویر بزرگتری را در نظر بگیرید.

چرا که این‌کار از غرق شدنتان جلوگیری خواهد کرد. با استفاده از چارچوب‌های “رسانه‌هایی که مالکیت آن‌ها را دارید” ، “رسانه‌هایی که آن‌ها را بدست آورده‌اید” و “رسانه‌هایی که برای آن‌ها هزینه پرداخت کرده‌اید” می‌توانید ابزارها و دارایی‌های دیجیتال خود را تقسیم‌بندی کنید.

۴ – بررسی و برنامه‌ریزی برای رسانه‌هایی که متعلق به خودتان است

برای ساخت استراتژی بازاریابی دیجیتال خود، تصمیم بگیرید که چه محتوایی به شما کمک می‌کند تا به اهداف خود برسید. اگر هدف شما این باشد که بخواهید افزایش ۵۰ درصدی در تعداد افرادی داشته باشید که از طریق وب‌سایت به شما رجوع می‌کنند؛ بعید است که بخواهید صفحه درباره ی ما در استراتژی شما گنجانده شود.

۵ – بررسی و برنامه ریزی برای رسانه‌ها ی اکتسابی یا earned media

ارزیابی رسانه‌های اکتسابی قبلی شما می‌تواند کمک کند تا در کدام رسانه‌ها تمرکز کنید. نگاه کنید که ترافیک و مخاطبان شما از کجاها بدست می‌آیند. بدین صورت می‌توانید به رسانه‌های اکتسابی خود رتبه بدهید.
شما می‌توانید اطلاعاتی از ابزارهای مانند گوگل آنالیتیکس بدست بیاورید.

دیدگاه ها بسته شده است