باورهای غلط در تجارت الکترونیک

راه هایی برای بهینه سازی صفحات وب سایت
2015-10-17
ویژگی های یک وب سایت خوب چیست؟
2015-10-18

باورهای غلط در تجارت الکترونیک

باورهای غلط در تجارت الکترونیک

بسیار شنیده ایم که بسیاری از افراد برای اینکه کسب درآمدی داشته باشند، وارد اینترنت می شوند و جای تاسف دارد که بیشتر آن ها به خاطر یکی از ۶ تصور اشتباه درباره تجارت الکترونیکی و یا همه آن ها با شکست روبرو می شوند. شما می توانید با مطالعه متن زیر با این باور های غلط که کسب و کار اینترنتی شما را با شکست روبرو می کنند آشنا شوید.

باورهای غلط در تجارت الکترونیک

اولین باور غلط : تجارت الکترونیک آسان است

احتمالاً این بزرگترین باور غلط در میان این ۶ باور ممکن است. بدون درنظر گرفتن پولی که از تجارت اینترنتی به دست می آید و کسی که تلاش می کند، کالا و خدمات خود را برای فروش عرضه کند، تجارت آنلاین دشوار و وقت گیر است و در قیاس با چیدن یک دیوار کار راحت تری است چرا که نیازی به انجام کار سنگین بدنی، حمل بار و … نیست اما کارهایی که برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی باید انجام دهید به مراتب زیاد هستند.

 دومین باور غلط : هرکسی می تواند در اینترنت درآمد کسب کند

این موضوع درست نیست، تا زمانی که شما حس تنبلی را کنار نگذاشته اید و از دانلود کردن و خواندن مطالب بی شمار درباره راه اندازی کسب و کار اینترنتی دست بر نداشته اید و دست به کار عملی نزده اید، در دنیای بی کران اینترنت یک سکه هم درآمد کسب نمی کنید. همیشه این نکته را با خود به همراه داشته باشید، اینکه هیچ کاری نکنید، هیچ اتفاقی نخواهد افتاد.

 سومین باور غلط: در اینترنت “سریع ثروتمند می شوید”

این دامی است که بیشتر کاربران تازه کار تجارت آنلاین همچون بسیاری ازما در اوایل کارمان، در آن گرفتار می شوند. چرا؟ واقعا دلیل این موضوع چه می باشد؟! زیرا کلاهبرداران از شگرد زود ثروتمند شدن بدون اتلاف وقت، پول و انرژی استفاده می کنند و راه اندازی تجارت الکترونیک را کاری ساده نشان می دهند که یک شبه اتفاق خواهد افتاد. به جای دل سپردن به تحریف واقعیت توسط این کلاه برداران نیاز مصرف کننده را بشناسید و روی آن سرمایه گذاری کنید.

 چهارمین باور غلط: تجارت آنلاین “رایگان” است

این یکی از باورهای غلط اکثر کارآفرینان در شروع کار است. دلیلش هم این است که در اوایل راه اندازی کسب و کار اینترنتی به آن اعتقاد دارند در حالی که این گونه نیست. در مقایسه با افتتاح اولین کافی شاپ یا مغازه فروش هدیه در مرکز شهری بزرگی چون لس آنجلس هزینه های راه اندازی و نگهداری یک کسب و کار اینترنتی نسبتاً کم است. هنگامی که دامنه فعالیت خود را تعیین کردید فقط باید هزینه اتصال به اینترنت، تبلیغات و یادگیری را بپردازید. از شما انتظار نمی رود که با فروش کالاها درآمد کسب کنید، برای کسب درآمد از اینترنت باید هزینه کرد.

 پنجمین باور غلط: برای آغاز تجارت الکترونیکی خیلی دیر شده است

بیشتر صاحبان کسب و کار آنلاین دوست دارند بگویند : “خیلی دیرشده است، کلی رقیب وجود دارد، باید جمع کنم بروم خانه، دنیای اینترنت خیلی پیچیده است و …”. می دانید چرا؟ زیرا هرچقدر رقبای کمتری داشته باشند، درآمد آن ها بیشتر خواهد بود.  حقیقت این است که هیچ گاه برای شروع کار دیر نیست. شروع یک تجارت الکترونیکی نیز از این مقوله مستثنا نیست. نه اینترنت و نه شما ناپدید نخواهید شد. آمار و ارقام سالانه نشان می دهند که شمار خریداران اینترنتی رو به افزایش هستند و میزان صرف هزینه آن ها و نیز شمار افرادی که آنلاین می شوند رو به افزایش است.

 ششمین باور غلط: پول زیاد است که حرف اول را می زند

همانطور که اشاره شد “برای پول درآوردن باید پول خرج کنید؟” این گفته درست است اما با این وجود باید تلاش بسیار کرد تا بازاریابان اینترنتی موفق به شما بگویند که چه مقدار سرمایه جهت معرفی و تبلیغات خود هزینه کرده اند. گاهی اوقات باید در محرک های بازار بیشتر تفکر کنید. حقیقت آن است که افرادی که به طور آنلاین درآمد خوبی کسب می کنند، هزینه زیادی برای تبلیغات، ابزار و منابع صرف کرده اند و می دانند که چگونه می توان کار را به خوبی انجام دهند. اگر می خواهید کارهای لازم جهت کسب درآمد بالا از اینترنت را انجام دهید، باید بپذیرید که انجام پذیرند. انجام این امور نیازمند اختصاص زمان است، شما می توانید منتقد، شکاک و مطمئن باشید که کسب درآمد بالا برای شما اتفاق نمی افتد و اتفاق نمی افتد. بنشینید و یک برنامه مالی و تجاری مناسب بنویسید. اتاق بازرگانی محلی می تواند تمامی اطلاعات مورد نیاز برای شروع کار را به شما بدهد. همیشه این توصیه را به یاد داشته باشید که اگر شما معتقد هستید که موفق خواهید شد ، حق با شماست، اگر معتقدید که این کار عملی نخواهد بود ، بازهم حق باشماست.

دیدگاه ها بسته شده است