دانستنی های بازاریابی اینترنتی

چه چیزهایی در تجارت الکترونیک باید بدانیم؟
2015-01-28
درباره بازاریابی اینترنتی چه باید بدانیم؟
2015-01-29

دانستنی های بازاریابی اینترنتی

دانستنی های بازاریابی اینترنتی که باید بدانیم از این جا شروع می شود که از خود می پرسیم درباره بازاریابی اینترنتی چه باید بدانیم و لازمه های دانستن بازاریابی الکترونیکی و یا به عبارتی تجارت الکترونیک چیست؟!

درصد عملکرد رقبا در بازاریابی :

در هر رشته و رده ای که فعالیت می کنید، عملکرد رقبایتان را زیر نظر بگیرید و دقیقاً رصد کنید. وب سایت ها چنین کاری را آسان کرده اند چرا که در آنها می توان اطلاعات جدیدی از شیوه های تبلیغاتی شرکت ها، سرویس هایی که عرضه می کنند و غیره را به دست آورد. به عنوان مثال اگر شما در حوزه لوله کشی فعالیت دارید، ممکن است با مراجعه به سایت یکی از رقبای خود متوجه شوید که آنها درباره نحوه رفع نشتی از لوله ها، به نکاتی کاربردی و جالبی اشاره کرده اند . خب، شما هم دست به کار شوید و مقالاتی مشابه تهیه کنید، مانند روش های بازسازی یک سرویس بهداشتی، شیوه های رفع ساییدگی پیستون های موتور، عایق کاری تاسیسات تهویه و ….

هر چند تجربه نشان می دهد که بسیاری از مشتری ها، از توان، دانش و ابزار انجام چنین کارهایی بی بهره اند ولی چنین مقالاتی باعث می شود سطح علمی کار شما بالا رود. به همین دلیل کاربران آرام آرام برای مهارت ها، برند و سایت شما ارزش بیشتری قائل خواهند شد .

دانستنی های بازاریابی اینترنتی

استفاده از عکس در مقوله بازاریابی :

گفته می شود یک تصویر گاهی از هزار کلمه گویاتر است. مثلا شما اگر یک لوله کش هستید می توانید جزئیات فعالیت های کاری خود را با نمایش عکس های حرفه ای و زیبا، بهتر به مخاطبان بشناسانید .اگر هم از این تصاویر در مقالات آموزشی سایت تان استفاده کنید، می توانید انجام امور تعمیراتی را گام به گام به کاربران معرفی نمایید. برای به دست آوردن چنین عکس هایی یا از همکار خود بخواهید دوربینش را بردارد و دست به کار شود، و یا یک عکاس را استخدام نمایید .

ضمناً پیشنهاد می شود در سایت تان برای تصاویر، از تگAlt و نیز شرح مختصری برای هر عکس استفاده کنید. خوانندگان سایت، این اطلاعات را دوست دارند و موتورهای جستجوی اینترنتی نیز به مرور ترافیک بیشتری را روانه سایت شما خواهند کرد.

راه اندازی وبلاگ برای پیشرفت در بازاریابی :

برای انتقال افکارتان لازم نیست حتماً نویسنده چیره دستی باشید .

به جای آن کافی است یک وبلاگ راه اندازی کنید و اطلاعاتی را که حدس می زنید برای دیگران جذاب است، به اشتراک بگذارید . در وبلاگ تان خشک و رسمی نباشید، بلکه بر عکس، پست های تصویری ایجاد کنید، ویدئو آپلود کنید و از خوانندگان بخواهید سوالاتی را که در ذهن دارند از شما بپرسند .

برای تعامل با مخاطبان و خوانندگان وبلاگ خود، هر روز چند دقیقه ای وقت بگذارید . به روزرسانی وبلاگ را بخش مهمی از فعالیت های بازاریابی خود به شمار آورید و آن را کم اهمیت ندانید .

بازخورد :

شما از شیوه های گوناگونی برای افزایش تعداد خوانندگان سایت خود استفاده می کنید ولی اگر از نتیجه واقعی کار بی خبر بمانید، چندان جالب نیست . راه های مختلفی برای این که بتوانید ترافیک سایت تان را بررسی کنید و ببینید کاربران در سایت شما چه می کنند و به دنبال چه هستند، وجود دارد. با استفاده از ابزار آمارگیر گوگل به نام گوگل آنالیتیکس (Google Analytics) که به رایگان عرضه می شود، می توانید اطلاعات ارزشمندی در این خصوص به دست آورید. وضعیت و عملکرد سایت را به طور منظم با مسئول سایت تان بررسی کنید .وی می تواند پیشنهادهای باارزشی برای بهبود سئو در اختیار شما بگذارد .

معرفی :

اکنون شما – با این فرض که به توصیه های قبلی عمل کرده باشید – سایت خوبی در اختیار دارید . حال زمان آن است که گام بعدی را بردارید و سایت تان را در انواع دایرکتوری ها و شبکه های اجتماعی معرفی نمایید. درج سایت در دایرکتوری ها را جدی بگیرید؛ گاهی اوقات این کار به سادگی درج یک لینک است. سایت خود را درYahoo  وDMOZ  ثبت کنید . همچنین از ابزار وبمستری گوگل (Google Webmaster Tools ) برای بررسی عملکرد سایت استفاده نمایید .

در فیس بوک و لینکدین حساب باز کنید و صفحاتی را در این شبکه های اجتماعی برپا نمایید . از توییتر نیز غافل نشوید: یک حساب باز کنید و کسی را برای تعاملات آنلاین اختصاص دهید .

اگر چه معمولاً کسب و کارهای بسیار کوچک مانند شرکت های تک نفره، نمی توانند به طور دائم سایت خود را «اجتماعی» نگه دارند و برای این کار زمان زیادی صرف کنند ولی یک راه مناسب عبارت است از به کارگیری یک دستیار مجازی یا ریموت که می تواند کارهای شما را انجام دهد .

دیدگاه ها بسته شده است