طراحی سایت دو زبانه و چند زبانه چیست؟

این تکنیک ها دیگر در سئو جواب نمی دهند!
2015-10-27
ثبت دامنه های خاص
2015-10-28

طراحی سایت دو زبانه و چند زبانه چیست؟

طراحی سایت دو زبانه و چند زبانه چیست؟

طراحی سایت دو زبانه و چند زبانه؛ مطمئنا در بسیاری از سایت ها دیده اید. بعضی در بالای صفحاتشان چندین گزینه برای انتخاب زبان مورد نظرتان را قرار داده اند، و با توجه به زبانتان شما می توانید زبان صفحه را تغییر داده و از مطالب سایت بهره ببرید. همینطور چیزی که باید دقت کرد اینکه شما هم به فکر گسترش کسب و کار و خدمات خود در بازار های جهانی می باشید، پس اولین کار و بهترین گزینه طراحی سایت دو زبانه و چند زبانه می باشد. علاوه بر این، این سایت های دو زبانه و چند زبانه در برخی از کشور ها که دارای چندین زبان و گویش هستند نیز کاربرد دارد.

موارد استفاده طراحی وب سایت دو زبانه و چند زبانه بیشتر در چه زمینه هایی می باشد؟

در جواب باید گفت که این روش معمولا در طراحی سایت پزشکی، طراحی وب سایت صنعتی، طراحی وب سایت شرکتی، طراحی سایت فروشگاهی،‌ طراحی سایت گردشگری، طراحی سایت خبری، طراحی سایت پورتال سازمانی و غیره نیز کاربرد داشته و باعث معرفی و ارائه خدمات در سایر کشور ها و در عرصه ی بین المللی می شود.

طراحی سایت دو زبانه و چند زبانه

اما همانند بسیاری از طراحی های وب سایت های دیگر، برای این طراحی هم باید نکاتی را در نظر گرفت :.

  • استفاده از SubDomain در طراحی سایت دو زبانه و چند زبانه

این روش را از مرسوم ترین و بهترین روش های طراحی وب سایت دو زبانه و چند زبانه می دانند. در واقع با استفاده از این روش به تعداد زبان های مختلفی که باید روی سایت قرار گیرند یک سایت جداگانه در یک Sub Domain جداگانه و با زبان متفاوت طراحی و ساخته می شوند. در این روش هم می توان از قالب ، ساختار و ترکیب جداگانه ای برای هر زبان استفاده کرد و هم اینکه یک قالب و فرم یکسان برای تمامی زبان ها مورد استفاده قرار داد، البته به این نکته هم باید توجه داشته باشید که قالب انتخابی در حالت دوم ، باید قابلیت چند زبانه بودن را داشته باشد.

  • از متا تگ ها برای زبان های مختلف استفاده شود.

در این روش صفحاتی که به زبان های مختلف نوشته شده اند را به موتور های جستجو شناسانده و اعلام می کنیم که چه زبان هایی و در چه صفحاتی مورد استفاده قرار گرفته اند. این کار در رتبه بندی سایت بر روی موتور های جستجو تاثیر گذاشته و رعایت آن موجب راحتی کار سئو سایت و بهینه سازی سایت خواهد شد.

  • لینک کردن زبان های مختلف در طراحی سایت دو زبانه و چند زبانه

برای راحتی کار بازدیدکنندگان و کاربران سایت ،زبان های مختلف به کار برده شده در صفحات مختلف را به همدیگر لینک کرده و یک دسترسی سریع به زبان های دیگر فراهم کنید.

  • از ترکیب زبان های مختلف در یک صفحه خودداری کنید

این کار علاوه بر مشکلاتی که برای موتور های جستجو در شناسایی صفحات ایجاد می کند ، باعث بد ریخت شدن سایت و سردرگمی بازدید کنندگان نیز خواهد شد. بهتر است منو ها و گزینه های انتخاب زبان به صورت جداگانه در یک قسمت خاصی از سایت قرار گیرند و بازدیدکننده با توجه به نیاز خود زبان مورد نظر را انتخاب کند.

به چه زبان هایی در طراحی سایت دوزبانه و چند زبانه باید اهمیت بیشتری داد؟

این که طراحی سایت به چه زبان هایی باشد بستگی به هدف و نوع بازدید کننده شما دارد. ولی اکثر سایت های چند زبانه به علت فراگیر و بین المللی بودن از انگلیسی به عنوان زبان دوم خود استفاده می کنند، طراحی سایت انگلیسی ، طراحی وب سایت به زبان ترکی ،عربی ،فرانسوی ،اسپانیایی ، و نیز به عبارتی سایت چند زبانه گزینه هایی هستند که می توانید در کنار زبان اصلی سایتتان آن ها را نیز داشته باشید. ترجمه ی صفحات نیز از اهمیت ویژه ای برخوردار است، ترجمه ها باید روان، بدون هیچ گونه اشتباه گرامری و املایی بوده و خواننده را به خود جذب کند.

دیدگاه ها بسته شده است