نکات طراحی لوگو

ترفندهای گوشی های آیفون
2015-07-06
اهمیت سایز تصاویر
2015-07-11

نکات طراحی لوگو

نکات طراحی لوگو

در ادامه به ۶ نکته جهت طراحی لوگو برای سایت و یا شرکت های معتبر می پردازیم.

بررسی نکات طراحی لوگو

وقتی همزمان روی تعدادی پروژه کار می کنید، می توانید برای اتمام آن ها از راه های میانبرهای استفاده کنید. ما پیشنهاد می کنیم از طریق قوانین و راه های متعارف پیش بروید تا روند کار یکنواخت، زمان بندی شده و بدون هیچ چالشی ادامه پیدا کند. برای مثال استفاده از گرافیک های کلیپ آرت به ظاهر مثل یک میانبر عمل می کند، اما اگر بعدا متوجه شدید این تصویر برای چنین پروژه ای مناسب نیست تکلیف چیست؟ حتما نمونه هایی از ناکامی ها و اشتباهاتی که به دلیل استفاده از راه کارهای میانبر در طراحی رخ داده است را مشاهده کرده اید.

نکات طراحی لوگو

نکات طراحی لوگو

در  ادامه نکات طراحی لوگو را به صورت خلاصه برای شما بیان کرده ایم :

۱٫ لوگو را ساده طراحی کنید
در بررسی نکات طراحی لوگو، لوگویی که دارای جزییات زیاد و پیچیده است نه تنها به سختی طراحی می شود بلکه به سختی هم به خاطر سپرده شده به یاد آورده می شود. چرا وقت خود را با طراحی یک لوگوی پیچیده و پر از جزییات تلف کنیم در حالی که همه ما می دانیم که یک لوگوی ساده جذابیت ویژه ای دارد؟ وقتی سعی می کنید یک طراحی کاملا ساده انجام دهید، متوجه می شوید که این کار به مراتب سخت تر است. طرح های ساده از نشانه های یک طراح خوب هستند و این حقیقت را نشان می دهند که ذهن طراح بر اساس ایده های موجود در مورد یک شغل و یا کار تجاری، قادر به ساده سازی ایده های پیچیده است.

۲٫ سایز، یکی از عناصر مهم
به یاد داشته باشید که یک لوگو باید در سازهای مختلف تولید شود- برای سربرگ کمپانی، مخصوص وب سایت و مناسب برای آگهی های تبلیغاتی. اگر طرح لوگو خیلی پیچیده باشد درک و تشخیص آن در سایزهای کوچک بسیار سخت خواهد بود. پس سعی کنید لوگو را در اندازه های مختلف ارائه کنید، چون این مسئله برای یک مشتری با تجربه اهمیت زیادی دارد.

۳٫ نسبت طول و عرض
لوگوهایی که کوتاه و پهن هستند و یا باریک و بلند، از نظر بصری گیج کننده اند و تعادل بین نسبت طول و عرض در آن ها رعایت نشده است. لازم نیست همیشه در طراحی قرینه سازی دقیقی در طرح ایجاد شود اما وجود یک تعادل نسبتا مناسب و خوب بین طول و عرض آن برای داشتن یک لوگوی مطلوب و دلپسند از اهمیت ویژه ای برخوردار است. بهتر است کار را با یک شکل هندسی ساده آغاز کنید. لوگوهای مربع شکل به اندازه لوگوهای دایره ای تاثیر گذار و زیبا هستند.

۴٫ خصوصیات مجزا
از دیگر نکات طراحی لوگو خصوصیات مجزا می باشد که اگر مشتری از شما خواست که در طراحی لوگو از اشکال گرافیکی و متن به یک میزان استفاده کنید، توصیه می کنیم روی همه اجزا به طور جداگانه کار کنید، مگر این که بتوانید از پس همگی آنها در کنار هم برآیید. بهتر است روی هر یک از آیتم های متن و شکل به طور مستقل کار کنید. سپس در پایان همگی را در کنار هم قرار داده و طرح را کامل کنید. این یکی از مواردی است که ممکن است در زمینه طراحی لوگو به شما پیشنهاد شود.

۵٫ مخاطب هدف را در نظر داشته باشید
در بحث نکات طراحی لوگو معمولا دلیل این که فردی درخواست طراحی یک لوگو جدید می کند این است که احساس می کند لوگوی فعلی دیگر قدرت تاثیرگذاری خود را از دست داده است. ممکن است شرکای یک کمپانی تغییر کرده باشند و یا ممکن است برخی از ارزش های اساسی و اصولی آن تغییر پیدا کرده باشد. اما اصل اولیه طراحی هر لوگو در نظر گرفتن مخاطب هدف است نه فقط تامین کردن آیتم های لازم برای بالا بردن فروش کمپانی. سعی کنید تا حد امکان این مسئله را در هنگام طراحی لوگو در نظر داشته باشید. شما به عنوان یک طراح بیشترین صلاحیت در مورد تصمیم گیری درباره این موضوع، یعنی ارائه یک لوگوی مناسب برای اثبات قابلیت های یک کمپانی به جامعه را دارا هستید.

۶٫ ماهیت کمپانی را در نظر داشته باشید
یک کمپانی دارای ارزش های اصولی و بنیادی است که همیشه سعی می شود آن ها را در تاریخچه آن کمپانی آن ها برجسته و زنده نگه دارند. هنگام طراحی لوگو، طراحی باید این ارزش ها را مد نظر داشته و آن ها را در طرح خود بروز دهد. بهتر است برخی از موارد دارای ارزش را با آیتم های دیگر ترکیب کند. لازم به ذکر است که یک لوگوی هندسی که برای مدرسه و یا تدریس جبر و مقابله کارکرد خوبی دارد، برای یک مغازه بستنی فروشی که در خیابان قرار دارد اصلا مناسب نیست.

دیدگاه ها بسته شده است