تکنیک های جذب مشتری در کسب و کار

چند تا لینک در بیو اینستاگرام بگذاریم خوبه؟
2021-09-30
تبلیغات دندانپزشکی
بهترین روش های تبلیغاتی برای کلینیک دندانپزشکی
2021-10-07

تکنیک های جذب مشتری در کسب و کار

از جمله متداول‌ترین روش بازاریابی برای فروش کالا و خدمات، می‌توان به بازاریابی برونگرا اشاره کرد.

در این نوع از کسب‌وکارها تلاش می‌شود تا با استفاده از روش‌های مختلف از رقبای خود سبقت بگیرید و در نهایت محصول خود را به مشتری‌های بیشتری بفروشند.

اما مطلبی که مطرح است، امروزه شرایط بسیار تغییر کرده و سیاست شرکت‌ها به سمت بازاریابی درونگرا گرایش پیدا کرده است.

در واقع در این کسب و کارها از راهکارهایی استفاده می‌شود که مشتری جذب برند شود. هرچه بیشتر بتوانید مشتری فعلی را حفظ کنید، در این مسیر موفق تر هستید.

باید شیوه تبلیغات، برنامه‌های بازاریابی و کانال‌های تبلیغاتی را در نظر داشته باشید. البته در حال حاضر روش‌های آفلاین و آنلاین بسیاری هست که با توجه به بازار هدف، می توانید نوع محصول و خدمات و هدف برنامه بازاریابی تان را استفاده کنید‌.

فقط کافیست به سمت مشتری قدم بردارید.

قبل از اینکه شروع به جذب مشتری کنید، ابتدا مخاطب‌تان را بشناسید!

بعبارتی قبل از اینکه برای تبلیغات آنلاین و آفلاین اقدام کنید، ابتدا باید بازار هدف و مشتریان خود را به خوبی بشناسید.

در این مرحله مهم‌ترین موضوعی که مطرح است، شناسایی نیاز و خواسته مشتری است. اینکه کدامیک از محصولات یا خدمات شما می‌تواند به او کمک کند تا نیازش برطرف شده یا خواسته‌ای که داشته، برآورده شود. پس باید در این رابطه پرسونای مخاطب و جامعه مخاطبان هدف تان را تعیین کنید، زیرا این مسئله بسیار حائز اهمیت بوده.

قبل از اینکه با انواع روش‌های جذب مشتری به صورت آنلاین و آفلاین آشنا شوید، یک سوال ساده از شما داریم :

مشتری خود را چقدر می‌شناسید؟

یکی از بهترین روش‌های شناخت مخاطب، بررسی رفتار او در زمان خرید محصول یا استفاده از خدمات شماست. باید مشخص کنید که محصول و خدمات شما برای چه گروهی مناسب خواهد بود و چه گروهی برای خرید، علاقه نشان می‌دهند. تمام این موارد با تعریف پرسونای دقیق، مطالعه بازار و بررسی رفتار مشتریان قدیمی قابل انجام است.

انواع روش های پیشنهادی برای مارکتینگ آنلاین ؟!

  • اینفلوئنسر مارکتینگ

اینفلوئنسر مارکتینگ از جمله روش‌های جذب مشتری به صورت آنلاین می‌باشد که در بستر اینستاگرام و تلگرام انجام می‌شود.

در این روش که مطرح شد، محتوای مورد نظرتان حتما آماده کرده باشید. بهتر است این کار را به اینفلوئنسر بسپارید. چنین چالش های مدنظر در اینفلوئنسر مارکتینگ مطرح بوده و مهم انتخاب اینفلوئنسر است.

اینفلوئنسرها در حوزه‌های مختلفی فعالیت می‌کنند. و تقریبا می‌توان گفت چنین فعالیت هایی دشوار هستند. از طرفی دیگر ارتباط گرفتن با این اینفلوئنسرها هم کار ساده‌ای نیست.

یکی از مواردی که باید در اینفلوئنسر مارکتینگ در نظر داشته باشید، میزان تعامل اینفلوئنسر با جامعه مخاطبان می باشد.

بهتر است شیوه جذب مشتری‌تان به درست‌ترین نحو ممکن انجام شود.

بعنوان مثال می‌توان از پلتفرم هایی، با اینفلوئنسرهای معتبر در حوزه‌هایی مثل فیتنس، آشپزی، طنز و سرگرمی، خانه و معماری، خودرو، تکنولوژی، کسب‌وکار و … همکاری داشت.

  • روش دوم ایمیل مارکتینگ

ایمیل‌ مارکتینگ هم از آن دسته روش‌های جذب مشتری است که البته کسب‌وکارها اکثرا توجهی به آن نمی‌کنند.

این روش در مقایسه با تمامی روش‌های آنلاین و آفلاین، بیشترین بازگشت سرمایه را دارد. مثلا فرض کنید در نمایشگاه شرکت کردید و هزاران لید از مشتریان بالقوه دارید. بهترین روشی که برای برقراری ارتباط با مشتری پیشنهاد می شود، ایمیل مارکتینگ خواهد بود.

به‌عنوان یکی از روش‌های جذب مشتری، که کمترین هزینه را در مقایسه با تبلیغات بر بستر وب، گوگل‌ادز و تبلیغات محیطی دارد اما در مقابل می‌توانید بیشترین بازخورد را دریافت کنید.

  • روش بعدی پوش‌نوتیفیکیشن و تبلیغات موبایلی

از پوش‌نوتیفیکیشن و تبلیغات موبایلی بعنوان روش‌های جذب مشتری استفاده می شود که بیشتر در بستر اپلیکیشن‌ها صورت می‌گیرند.

به این صورت که می‌توانید بنر و ویدئوی تبلیغاتی‌تان را در فضای یک اپلیکیشن پُرکاربرد قرار دهید.

نتیجه آن مشاهده ویدئو توسط کاربر با کلیک روی لینک و ترغیب او می باشد. از دیگر روش‌های تبلیغات موبایلی، ارسال پیامک تبلیغاتی است. در این روش‌ که از دسته دیجیتال مارکتینگ است، و بسیار کاربردی، کمترین میزان هزینه را برای کسب‌وکارها داشته.

کافیست متنی با عنوانی جذاب و اقدام به عمل آماده کنید. ادیوری پلتفرم تبلیغات درون شبکه‌ای است که در این حوزه فعالیت دارد. با تعیین مخاطبان و جامعه هدف، می‌توانید تبلیغات موبایلی در بستری پُربازده را تجربه کنید.

  • شبکه‌های اجتماعی

شبکه‌های اجتماعی را هم می‌توان به یکی از مهم‌ترین بسترهای تبلیغات آنلاین و دیجیتال مارکتینگ تبدیل کرد.

فقط باید توجه داشته باشید که حضور در همه شبکه‌های اجتماعی نمی‌تواند به نفع کسب‌وکار شما باشد. از انجایی که برای تولید محتوایِ مناسبِ هر کدام از این بسترها، باید نیروی انسانی، وقت و هزینه صرف کنید.

حتی ممکن است به اندازه‌ وقتی که برای این موارد می‌گذارید، از یک شبکه خاص بازخورد آنچنانی دریافت نکنید.

  • بازاریابی موتورهای جستجو یا SEM

بازاریابی موتورهای جستجو یا SEM هم به افزایش بازدید سایت و جذب مشتری جدید بسیار کمک می‌کند.

در این روش از تبلیغات در موتورهای جستجو به‌عنوان یک روش برای معرفی برند و محصول و جذب مشتری جدید و در نهایت فروش محصول و خدمات استفاده می‌شود.

از جمله متداول‌ترین روش ها برای بازاریابی موتورهای جستجو، تبلیغات در گوگل است. در این روش، لینک سایت در بین سه نتیجه اول صفحه نتایج جستجوی گوگل (SERP) قرار می گیرد و در نتیجه کاربر کلمه‌ی کلیدی شما را که سرچ می‌کند، کلمه شما روی ادز رفته‌، و سایت‌تان در صدر نتایج خواهد آمد.

در چنین شرایطی میزان CTR سایت به شدت افزایش می‌یابد و کاربران جدیدی به دایره مشتریان کسب‌وکارتان افزوده خواهند شد.

در حال حاضر، تبلیغات در گوگل ادز بعنوان یکی از مؤثرترین روش‌های بازاریابی موتورهای جستجو و یکی از بهترین روش‌های جذب مشتری جدید به صورت آنلاین هستند.

در این حوزه می‌توانید از پلتفرم فرست ادز استفاده کنید که یک سرویس تبلیغات در گوگل است.

دیدگاه ها بسته شده است