بنچ مارکتینگ دقیقا چیست؟

محیط بازاریابی
محیط بازاریابی چقدر روی نتیجه کار تاثیر دارد؟
2021-02-21
وفاداری مشتری
انواع مدل های وفاداری مشتری در کسب و کار
2021-02-28

بنچ مارکتینگ دقیقا چیست؟

بنچ مارکتینگ

بنچ مارکتینگ

بنچ مارکتینگ یا الگوبرداری در واقع راهیست که سازمان ها می توانند عملکرد، بهره وری و کیفیت فرایندهای خود را در مقایسه با سازمان های مشابه ارزیابی کنند.

اگر این کارها با دقت انجام شود، می توانند به حرکت یک سازمان به سمت یک شرکت ایده آل با کارایی و بهره وری بیشتر کمک کنند. این روش به تشویق تغییرات فرهنگی در یک سازمان، ایجاد دستورالعمل های مربوط به کارکنان، گزارش بهره وری، بهبود عملکرد، مدیریت هزینه و غیره کمک می کند.

معمولا تغییر سازمانی به راحتی حاصل نمی شود. یعنی وقتی می خواهید تغییری در فرهنگ سازمان ایجاد کنید، موانع و چالش هایی را تجربه خواهید کرد. متاسفانه شرایط فعلی اقتصادی هم طوریست که اکثر مشاغل را مجبور کرده برخی از جنبه های فرهنگی خود را تغییر دهند. برای اینکه زنده بمانند. الگوبرداری از یک منبع معتبر با ارائه ایده ها و استراتژی های جدید مدیریتی به صورت حرفه ای و اماده کردن مدیرانی که سعی در تامین نیازهای عملیاتی فعلی دارند؛ منابع آموزشی را برای عوامل تغییر اجرایی فراهم می کنند.

این فقط یک ابزار مدیریتی است. بنابراین نباید فقط برای تعیین استانداردهای کارکنان سازمان ها استفاده شود. برای مدیریت موثر درواقع باید چارچوبی با جزییات کارایی که اصول اساسی را اندازه گیری می کند و گزارش های با تکرار کافی، سازگاری های مدیریت کلیدی را برای افزایش سوداوری به عنوان یک سازمان، حیاتی دانست.

باید مطمئن شد که داده های شما برای مدیریت شرکت دقیق و درست است. یک سرویس ارزیابی قابل اعتماد باید اطلاعات سازمان شما را قبل از انجام مراحل واقعی بنچ مارکتینگ کاملا خرد کند.

علت اهمیت بنچ مارکتینگ چیست ؟

بنچ مارکتینگ

  • افزایش عملکرد :

بهره وری بهبودیافته در این فرایند به نتایج بهتری منجر می شود. عملکرد بهتر باعث افزایش بهره وری و تقویت روحیه عالی کارمندان می شود. یک کارمند راضی بیشتر از یک کارمند ناراضی بهره وری دارد. درواقع ارزیابی کارمندان بسیار مهم است. این امر نجر به شفافیت بین سازمان و کارمند می شود. درنتیجه انگیزه آن ها برای کار و بهبود کارایی را در پیش دارد.

  • همکاری داخلی :

باعث افزایش همکاری داخلی و پیوند کارکنان است. همچنین باعث ایجاد تیم سازی شده و رقابت عادلانه داخلی به نفع سازمان در پی دارد.

  • پرکردن شکاف :

بنچ مارکتینگ کمک می کند تا شکاف های فرآیندی که در حال حاضر دنبال می شود شناسایی شود. بنابراین سازمان ها از نظر کاستی ها و همچنین میزان فعلی استانداردهای صنعتی، تصویر واضح تری داشته باشند. همین کمک می کند که تغییرات لازم را در روند فعلی خود ایجاد کنند. برای برگشت به مسابقه و برتری رقابت.

  • کاهش هزینه های بنچ مارکتینگ در تولید و بازاریابی

این امر باعث کاهش هزینه ها می شود. درحالی که از بنچ مارکتینگ در درجه اول برای بهبود و ارتقای فرایندهای کاربردی استفاده می شود، بخش عمده دیگری کاهش هزینه های تولید یا بازاریابی یا سایر هزینه های مرتبط خواهدبود. که همین سوداوری شرکت را بیشتر بهبود می بخشد.

مثلا اپل در چین آیفون تولید می کند که هزینه های تولید را پایین نگه دارد، درحالی که گوگل گوشی ها را در کره تولید می کند. این کار هزینه ها را پایین نگه می دارد و حاشیه سود را بالا می برد.

  • خمات و محصولات بهبود یافته :

بنچ مارکتینگ به سازمان ها این امکان را می دهد که فرایندها بهبود یابند. درنهایت منجر به محصول یا خدمات بهتر و فروش بیشتری می شود. مثلا مک دونالد از یک طرح و منوی استاندارد در سرتاسر جهان برخوردار است. درنتیجه هرکسی که وارد این رستوران ها می شود، احساس آشنایی کرده و درعین حال غذا را راحت سفارش می دهد.

یا مثلا KFC یا Burger King که از مدل تجاری مشابهی پیروی می کنند. درحالیکه منوها را با توجه به کشوری که در آن خدمت رسانی می کنند تغییر دادند مثلا بدون محصولات گوشت گاو در هند یا بدون گوشت خوک در خاورمیانه، از همان فهرست استاندارد منو پیروی میکنند مثل برگر، سیب زمینی سرخ کرده و نوشیدنی.

  • یادگیری، بهبود و توسعه مداوم

این فرایند ایده های جدیدی به همراه دارد و اصلاحاتی ایجاد می کند. تجربیاتی نیز در بین کارمندان و سازمان ها و درنتیجه باز هم افزایش بهره وری به اشتراک گذاشته و این روند را تسهیل می کند.

بنچ مارکینگ باید روشی با دقت باشد ، روشی که سازمانی سودآورتر و موفق را ترغیب کند. به احتمال زیاد شما الگوهایی دارید (یا به آنها فکر می کنید) ، ارزیابی خدمات و فرآیندهای خود با توجه به این تمرکزهای اساسی ضروری است.

دیدگاه ها بسته شده است