چگونه یک رمز عبور مناسب بسازیم؟
2015-12-04مدل های تجارت الکترونیکی چه هستند؟
2015-12-07افزایش ترافیک سایت با موفقیت در تجارت !
تجارت الکترونیک هم راه و روش هایی برای دستیابی به موفقیت دارد که در ادامه آورده ایم :
از زمانی که شروع به کار با اينترنت و تجارت الکترونیک می کنیم و در این زمینه موفقیت هایی را به دست می آوریم، همه این ها می شود یک تجربه ای ماندگار. اما لازم است این تجربیات در تجارت هم با دیگران به اشتراک بگذرایم تا بلکه راهی و کمکی برای موفقیت تجارتشان باشد.
درس اولی که باید از تجارت یاد بگیرید!
یکی از کارهایی که باید برایتان در اولویت باشد این است که پست الکترونیک بازدیدکنندگان را جمع آوری کنید و دقیقا از زمانی شروع کنید که طراحی سایت را انجام داده اید و شروع کار سایت می باشد. تهيه يک ليست از مشتريان بالقوه خدمات شما، يک بايد است. هرچند ارائه يک خبرنامه الکترونيک بسيار عالی است ولی خيلی ضروری نيست. هم چنین در نظر داشته باشید که لیستی که تهیه می کنید کوچک باشد و زمانی هم که لیست بزرگ تر شد مثلا از 100 آدرس بیشتر شد، حال باید به دنبال ابزارهای مخصوص مدیریت باشید.
درس دوم و مهم در تجارت!
ممکن است با طراحی سایتی که انجام می دهید این اقدام باعث پیروزی شما شود یا اینکه شکست به دنبال داشته باشد. پس اگر هم در طراحی سایت حرفه ای نیستید، بهتر است از یک فرد کاربلد استفاده کنید. توجه داشته باشيد که سايت حرفه ای به معنی يک سايت با امکانات گرافيکی بالا و بخشهای متحرک و يا حتی بخش های Flash نيست. سايت حرفه ای در نگاه اول ممکن است خيلی هم ساده به نظر آيد ولی ساختار مناسب، راحتی حرکت در سايت، دسترسی سريع به اطلاعات، سرعت بالا آمدن مناسب (مخصوصا با خطوط نه چندان مناسب ما)، وجود خدمات مناسب، خدمات پشتيبانی مناسب، پشتيبانی مناسب از زبان های مختلف و پارامتر های متعدد ديگری در حرفه ای شدن سايت شما موثر هستند.
درس سوم در تجارتی موفق!
اگر به دنبال این هستید که پول زیادی به دست آورید، اول باید بازار خاصی را انتخاب کنید که نیازهای ویژه مشتری را پاسخ دهد. اگر هدف را در برآوردن نیازهای شخصی مشتری قرار دهید، پس برنده اید. مثلا برای خريد کتاب، يک سايت فرهنگی که روی فروش کتاب متمرکز است را انتخاب می کنيد يا يک سايت که از فروش گل و اسباب بازی گرفته تا فروش لوازم منزل و شکلات و کتاب ؟ حتي آمازون که همه چيز می فروشد، هنوز به عنوان يک کتاب فروشی شناخته می شود تا يک اسباب بازی فروشی.
درس چهارم
موضوع بعدی ايجاد ترافيک بالا برای سايت می باشد که این هم نیاز به وقت و هزینه ای دارد که صرف آن شود. ولی در هر صورت ليست شدن در موتورهای جستجو اولين قدم شما بايد باشد ولي نبايد به آن اکتفا کنيد.
درس پنجم را توجه داشته باشید!
فروش محصولات و خدمات خودتان خيلی از فروش برای بقيه، سود آورتر است. برخی از برترين اقلام قابل فروش در اينترنت عبارتند از :
ـ نرم افزار
ـ اطلاعات
ـ سايت هاي اختصاصي
ـ خدمات اينترنت
درس ششم
در بحث اینترنت مارکتینگ، اعتماد، حرف اول را می زند. شما بايد در ميان مخاطبين خود، اعتبار کسب کنيد. اگر مشتری احساس کند که شما قبل از فکر کردن به فروش به او و بدست آوردن پول، می خواهيد مشکل او را شناسائی کنيد و به او در رفع نيازش، کمک کنيد، خيلی راحت تر به شما اعتماد می کند.
درس هفتم
در بحث اینترنت مارکتینگ هم باید یکسری کارها را علاوه بر اینکه خودتان انجام می دهید باید خودتان هم اجازه دهید که خودکار کار کنند.
ـ مديريت ليست آدرس ها
ـ پيگيری ها با مشتري
ـ پيام های خوش آمد گویی
ـ پيغام های تشکر
ـ پيگيری سفارش ها
ـ تاييد سفارش ها
درس هشتم
ـ يک برنامه کاری زمان بندی شده برای هر روز خود تنظيم کنيد.
ـ از برنامه دريافت پست الکترونيک با قابليت طبقه بندی نامه های دريافتی در زير شاخه های مختلف استفاده کنيد.
ـ فايل ها و شاخه های موجود در رايانه خود را برای دسترسی راحت تر و سريع تر، تنظيم کنيد.
ـ يک صفحه “سوال و جواب های مکرر” برای سايت خود طراحی کنيد.
ـ براي پيام هایی که به صورت متناوب ارسال می کنيد، يک ساختار مشخص تعريف کنيد.
ـ در رايانه خود يک صفحه شامل اطلاعات ورود به سايت هایی که با آنها همکاری داريد و آدرس وب آن ها برای دسترسی راحت تر، تهيه کنيد.
درس نهم
بالاترين اولويت برای اینکه توجه مشتری را جلب کنید خدمات پس از فروش می باشد.
درس دهم
براي به دست آوردن پول، بايد پول خرج کنيد. شما بايد در موارد زير با دست باز سرمايه گذاری کنيد :
ـ رايانه
ـ دسترسی به اينترنت
ـ نرم افزار
ـ ثبت دامنه
ـ ميزبانی سايت
ـ آموزش شامل کتاب، سی دی و غيره
ـ تبليغات