همانگونه که می دانید نرم افزار SublimeText بر روی تمامی سیستم عامل های خانواده ی ویندوز، لینوکس و مک قابل استفاده می باشد و بیشتر کاربران سیستم عامل های لینوکس و مک از این ادیتور استفاده می کنند. علت محبوبیت بیش از اندازه ی SublimeText در بین برنامه نویسان و اشخاصی که کار طراحی سایت را انجام می دهند به دلیل دارا بودن shortcode های بسیار نرم افزار SublimeText است. در نرم افزار SublimeText شما می توانید ویژگی Auto complate را فعال کنید که در این صورت نرم افزار SublimeText به شما در هنگام برنامه نویسی و طراحی سایت کمک بسیاری برای نوشتن کدهایتان خواهد داشت.

کدهای SublimeText چیست؟

در برنامه SublimeText شما می توانید برای تعریف کلاس ، نام تگ و یا کد خود را نوشته و بعد از آن نام کلاس را نوشته و کلید tab را فشار دهید . با این کار خود نرم افزار SublimeText یک کلاس با نام وارد شده را برای شما ایجاد می کند. برای مثال :

div.rasadata

بعد از وارد کردن کد بالا کلید تب را فشار داده تا کدها به صورت کامل نمایش داده شوند.

<div class=rasadata></div>

تمامی شورت کدهای نرم افزار SublimeText را برای شما آماده کرده ایم که می توانید از طریق این کدها زمان کد نویسی خود را متحول کنید. در این قسمت شما می توانید آموزش کدها را به صورت کلی ملاحظه کنید؛ اما توجه داشته باشید که توضیح هر کد زیر همان کد نوشته شده است.

ctrl+X
مانند سایر نرم افزار ها این کد متن انتخاب شده را به حافظه انتقال می دهد.
ctrl+↵
این شورت کد کار دکمه ی اینتر را انجام می دهد و اشاره گر متن را به خط جدید انتقال می دهد.
shift+ctrl+↵
این شورت کد برای برنامه نویسان بسیار کاربردی است و این کلیدها باعث ایجاد خطوط خالی بعد از نوشته ی شما می شوند.
ctrl+L
این شورت کد خطی که اشارگر بر روی آن قرار دارد را انتخاب کرده و اشاره گر را به خط بعدی منتقل می کند.
ctrl+D
این شورت کد هم مانند کد بالا کار انتخاب متن را برای ما انجام می دهد با این تفاوت که اشاره گر را به خط جدید انتقال نمی دهد.
ctrl+]
این شورت کد متن نوشته شده ی شما را به یک تب جلوتر انتقال می دهد. این شورت کد برای ایجاد نظم و خوانایی بیشتر کدهای شما بسیار سودمند خواهد بود؛ همچنین برنامه نویسان می توانند توسط این شورت کد فاصله های کدها را به صورت دقیق و بدون اتلاف وقت تنظیم کنند.
ctrl+[
این شورت کد هم برعکس شورت کد بالایی کار می کند و متن را یک تب به عقب انتقال می دهد.

shift+ctrl+D
این شورت کد متن نوشته شده ی شما را در سطری که اشاره گر در آن قرار دارد کپی کرده و در سطر جدید paste  می کند و اشاره گر را به سطر جدید انتقال می دهد.
ctrl+J
این شورت کد خط بعدی را با خطی که اشاره گر متن در آن قرار دارد ادغام می کند. این شورت کد آخرین عملی و شورت کدی که استفاده کرده اید را تکرار می کند. برگرداندن عملیات انجام شده یعنی شما در نوشتن کدها و یا ویرایش متن اشتباه کرده اید توسط این شورت کد به عقب بازمی گردید مانند کنترل+z.
ctrl+G
یک کادر باز می کند تا شما شماره ی خط مورد نظر خود را تایپ کنید و بعد از تایپ به همان خط پرش می کند.

ctrl+F
برای جستجو به کار می رود.
ctrl+H
متنی را جستجو می کند و در صورت یافتن متن ، آن را با متن درخواستی شما جابجا می کند.
shift+ctrl+F
همانگونه که از نامش پیداست کلمه ی پیدا شده ی بعدی را به شما نشان می دهد.

shift+alt+2
پنجره ی ادیتور را به دو قسمت تقسیم می کند و شما می توانید توسط این امکان دو فایل را از نظر محتوا با هم مقایسه کنید.

shift+alt+1
برای بازگرداندن نرم افزار به حالت نمایش یک ستونه ـ برعکس کد بالا.
shift+alt+5
پنجره ی ادیتور را به ۴ قسمت تقسیم می کند.
ctrl+2
در صورتی که شما از کلید های بالا استفاده کرده اید و صفحه ی خود را به چند قسمت تقسیم نموده اید، توسط این کلید می توانید به قسمت دوم حرکت کنید.
shift+ctrl+2
در پنجره های چند ستونه می توان توسط این کد مکان های پنجره ها را عوض کرد؛ برای مثال کد در صورتی که کد بالا را در ستون یک فشار دهید، فایل قرار گرفته در پنجره ی ستون یک را به پنجره ی دوم انتقال می دهد با تغییر شماره ها می توانید به ستون دلخواه خود برسید.

ctrl+DEL
این شورت کد باعث می شود که خطوط بعدی سطر پاک شوند( به صورت یک خط یک خط پاک می شوند).
ctrl+BACKSPACE
این شورت کد باعث پاک شدن کلمه ی قبلی می شود؛ مانند همان backspace بوده با این تفاوت که کاراکتر به کاراکتر پاک نمی کند، بلکه کلمه به کلمه پاک می کند.
shift+ctrl+K
یک خط را به طور کلی پاک می کند.
ctrl+Kctrl+U
باعث می شود خط مورد نظر شما به حروف بزرگ تبدیل شوند.
ctrl+Kctrl+L
خط مورد نظر شما را به حروف کوچک تبدیل می کند.

shift+ctrl+L
متن انتخاب شده را  به خطوط جدید انتقال می دهد splite line.
ctrl+F2
حالت بوک مارک را در خطوط ایجاد می کند؛ برای مثال شما می خواهید بعد از تکمیل یک تابع آن را در قسمتی از برنامه اصلی فراخوانی کنید و برای اجتناب از فراموشی می توانید بوک مارک را در آن خط ایجاد کنید.
F2
بعد از ایجاد بوک مارک توسط این کلید می توانید به بوک مارک بعدی انتقال پیدا کنید، اگر یک بوک مارک دارید این کلید بدون دردسر آن را برای شما پیدا خواهد کرد.
shift+F2
به بوک مارک قیلی پرش می کند.
alt+F2
تمامی بوک مارک ها را به حالت انتخاب درمی آورد.