آیا داشتن وب سایت، سودی هم به دنبال دارد؟
2015-10-12گوگل به سایت های ریسپانسیو اهمیت بیشتری می دهد!
2015-10-12به رتبه سایت ها در الکسا و موتورهای جستجو اعتماد کنیم؟
به رتبه سایت ها در الکسا و موتورهای جستجو اعتماد کنیم؟
اگر احيانا برای خود وب سایتی داريد يا به اعتبار وبسايتهايی که به آنها مراجعه می کنيد، اهميت می دهيد حتما با مفاهيمی مانند رتبه يک وب سايت در موتورهای جستوجو یا در سایت هایی مانند الکسا آشنايی داريد. اين روزها به هر شرکت رايانهای که مراجعه می کنيد و سفارش طراحی وب سايت می دهيد، قبل از هر چيز سعی بر اين دارد که به شما بفهماند طراحی وب سايت، به تنهايی نمی تواند کمکی به شما بکند و مهم است که شما در فضای مجازی ديده شده و به عبارتی به چشم بياييد.
برای اين کار هم لازم است که به عنوان مثال اگر کسی شما را در گوگل جستوجو می کند، جزو نتايج اوليه اين سايت باشيد.
مورد دومی که از آن زیاد گفته می شود، بالا بردن رتبه يا همان رنکينگ در سايتی مانند الکسا است که در حال حاضر اين کار به نوعی تجارت در ميان شرکتهای فعال در اين زمينه تبديل شده است. بسياری از مـردم عادی و کاربـران معمولی به بالا بودن رتبه يک سايت به عنوان يک اصل نگاه نمی کنند، اما شرکتهايی کـه کارشان اين اسـت اکنون تفکری را در مردم ايجاد کردهاند که نتيجه اين شده است که رنکينـگ پايگاه اينترنتی شما بايد بالا باشد و اگر نباشد شما نمی توانيد هيچ گونـه موفقيتی را در فضای مجازی به دست آوريد. به اين شرح که قبل از هر کاری کيفيت و رويکرد سايت فدای رتبهبندی می شود و مردم به اين تشويق شدهاند که از همان ابتدا به ميزان بهره وری و سود آوری وب سايت خود فکر کنند نه اين که سعی بر اين داشته باشند تا با ارائه يک کار و محتوای خوب کاربران را به خود جذب کنند.
اين روزها رقابت بسيار شديدی هم برای بالا بردن کاذب رتبه سايت ها شکل گرفته است. شايد برای شما هم پيش آمده باشد که چيزی را در گوگل سرچ کنيد و 4 يا 5 مورد اولی که به شما معرفی می شود، هيچ ربطی به چيزی که به دنبال آن می گشتيد نداشته باشد و در واقع سايت های تبليغاتی به جای نتيجه واقعی جستوجو به شما نمايش داده شود. دقیقا به همان چیزی بر می گردد که در مورد آن صحبت می کنيم؛ اين که به شيوهای دروغين و متقلبانه، رتبه يک سايت ارتقا داده شود و مسلما با توجه به تکنيکهايی که امروزه وجود دارد، انجـام اين کار سخـت نخواهد بود. فعالان اين امر معتقدند که هر چه بيشتر وب سايت شما ديده شود، امکان موفقيت آن بالاتر خواهد بود و همين ماجرا باعث شده که از هر راهی سعی کنند تا آمار بازديد يک وب سايت را بالا ببرند.
ابزارهايی مانند gooele analytics يا سايتی مانند alexa به اهالی وب کمک می کند تا از وضعیت کلی و رتبه يک سايت اطلاع پيدا کنند اما با توجه به اين که روش های غيرحرفه ای در کشور ما برای بالا بردن رنکينگ يک سايت، به تازگی زياد مورد استفاده قرار می گيرد، ديگر نمی توان اطمينانی به اين رتبه ها داشت زيرا بيشتر رتبه سايتهای ايرانی با تقلب به دست آمده است. حتما پیش آمده است که سايتی را باز کنيد و ببينيد که همزمان با آن چند صفحه ديگر هم به صورت Pop Up باز می شود. اينها همه نمونههايی از همين تقلب هستند و بهتر است که خودتان چشم هايتان را باز کرده و فريب شرکت هايی که اين راه حلها را به شما می دهند، نخوريد.