بعد از ایجاد کسب و کار چطور میتوان مشتری را حفظ کرد؟

تکنیک های جذب مشتری
چه تکنیک هایی برای جذب مشتری در اینستاگرام می باشد؟
2021-01-28
سفیر برند چیست
سفیر برند چیست؟
2021-02-04

بعد از ایجاد کسب و کار چطور میتوان مشتری را حفظ کرد؟

نحوه جذب و حفظ مشتری

نحوه جذب و حفظ مشتری

روش های حفظ مشتری بعد از ایجاد کسب و کار

یکی از آسان ترین شیوه های افزایش مشتری، همین حفظ مشتری می باشد.

یک کسب و کار معمولی سالانه حدود ۲۰درصد از مشتریان خود را فقط به خاطر عدم رسیدگی به درخواست های آن ها، از دست می دهد. در برخی صنایع حتی این رقم می تواند تا ۸۰درصد هم ریزش کند. از دست دادن مشتری درواقع در هردواندازه یاد شده، هزینه هایی شوک آور هم وارد می کند. اما کسب و کارهای معدودی هستند که عواقب ضمنی آن را درک می کنند. در ادامه به شما چندین استراتژی هوشمندانه برای حفظ مشتری با کمترین هزینه را معرفی خواهیم کرد.

استراتژی های هوشمندانه برای حفظ مشتری :

  1. ریزش مشتریان را کاهش دهید

هرکسب و کاری ممکن است مشتریان خود را از دست بدهد، اما واحدهای تجاری معدودی هستند که به سنجش یا پیداکردن تعداد مشتریان غیرفعال شده شان فکر می کنند. اغلب کسب و کارها به این پارادوکس دچار هستند، و زمان، هزینه و تلاش فراوانی برای ایجاد ارتباط اولیه با مشتری می کنند. پس از آن رابطه را بدون مراقبت رها می کنند. دربرخی موارد به محض نهایی شدن فروش، توجه شان را به این رابطه از دست می دهند. حتی بدتر، به محض مشکل پیش پا افتاده ای که قابل حل هم هست، مشتری را رها می کنند. فقط چون خود را مجبور به صرف مجدد هزینه برای جایگزینی مشتری از دست رفته کردند. پس همچنان مشتری را حتی بعد از پیدا کردنشان حفظ کنید.

  1. بفروشید و باز هم بفروشید

برخی فروشندگان در فروش اولیه عملکردی فوق العاده دارند. درواقع بعد از آن بازی را رها می کنند، و مشغول تن اسایی می شوند. در حالی که مشتری به دنبال داد وستد بیشتر هستند، از آن ها چشم پوشی می کنند.

برای یک فروشنده، فروش در حقیقت پس از تصمیم اولیه مشتریان برای خرید آغاز می شود. چون تقریبا همه خریداران در معرض پشیمانی پس از خرید قرار دارند. برای حفظ خریدی که نهایی شده، و تمام ارجاعات مشتری به کسب و کار شما در اینده و تکرار داد و ستد با شما، که از پی این خرید می آیند، باید تا تنور داغ است نان را بچسبانید.

باید از ترس های مشتری تان را بکاهید. و با اعمال تان به آن ها نشان دهید که واقعا برایشان اهمیت دارید. وظیفه شما این است که از آن ها تشکر کنید. درضمن به یادشان بیاورید که چرا تصمیم معامله با شما درست بوده.

  1. گمشده را به خانه برگردانید

زمانی که ۲۵ الی ۶۰درصد از مشتریان غیرفعال شما پذیرای تلاش هایتان برای داد و ستد مجدد می باشند، منطقی نیست که برای جلب مشتریان جدید منابع عظیمی را صرف کنید. تلاش هایتان باید به شیوه ای درست و با ارائه پیشنهادات مناسب باشد. فعال کردن دوباره مشتریان غیرفعال که همین ححالا با محصول تان و شما اشنا شدند. همین یکی از راسان ترین و سریعترین راه های افزایش منفعت در کسب و کار می باشد.

نحوه جذب و حفظ مشتری

پس بدانید که احترام به مشتری، می تواند بهترین و وفادارترین مشتری را نصیب تان کند.

  1. جدول زمانی ارتباطات مکرر

باید جدولی برای ارتباط تدریجی مشتریان داشته باشید، و از ریزش آن ها اجتناب کنید. این جدول زمانی باید ترتیبی برنامه ریزی شده از کارهایی مانند فرستادن نامه ها، برگزاری مراسم، تماس های تلفنی، پیغام های سپاسگذاری، پیشنهادات ویژه، پیگیری های پس از خرید، جوایز و قرعه کشی ها، کارت ها و یادداشت های اختصاصی شده و … برای مشتریان باشد. این روندها باید به طور مرتب و خودکار در نقاط معین پیش از فروش، فروش و پس از فروش رخ دهند. مردم نه تنها واکنش مثبتی به این ارتباطات نشان می دهند، بلکه قدردان می باشند. چون حس ارزشمندی به آن ها می دهد.

  1. خدمات فوق العاده به مشتریان

در داد و ستدهای بی وقفه به دنبال برتری و بهبود باید باشید. برای اینکه مشتریان آنقدر راضی باشند که رفتار خوب شما را به گوش دیگران برسانند. با ارائه خدمت در سطحی بالاتر از انتظار برای تک تک مشتریان می توانید محصولات و خدمات تان را در جمع فوق العاده ها قرار دهید. برای ارائه این کار، باید از این موارد اطمینان حاصل کنید :

تعهد کامل تمام کارکنان به حصول رضایت مشتری

فراهم کردن امکان پاسخ دهی سریع

قبول کامل مسئولیت

بیشتر و فراتر از بحث وظیفه عمل کردن

تحویل سر وقت

وفاداری به قول هایی که در مورد خدمات پیش از خرید و پس از آن به مشتری دادید.

فراینده های تحویل بی خطا و خالی از عیب

درنهایت به کارگیری آدم های استثنایی برای ارارئه خدمات مشتریان

  1. قواعد نزاکت

مجموعه قاعده هایی قدرتمند که مهارت های ارتباطات بین فردی کارکنان را افزایش می دهد. درواقع تغییری در روح سازمان ایجاد می کند. این قواعد شامل برخورد مودبانه، خوشایند بودن، بدون طعنه حرف زدن با همکاران، می باشد. تا جایی که انتظار این رفتار را در قبال مشتری هم دارید.

  1. یکپارچگی در خدمات و محصولات

موفقیت از آن کسب و کارهاییست که اخلاق کاری را دور نمی زنند. همیشه باید بین آنچه که می گویید و انجام می دهید، و تجربه مشتریان یک هماهنگی باشد. طراحی، کیفیت ساخت، قابلیت اتکا، و کاربرد محصول باید معیارهای مورد درخواست، نیاز و انتظار مشتریان را تامین کند.

  1. شکایت برابر با هدیه

۹۶درصد از مشتریان ناراضی شکایت خود را ابراز نمی کنند. به سادگی از این مسئله رد می شوند. دلیلش هم اینست که نمی دانند چطور باید شکایت کنند، حوصله دردسر ندارند، می ترسند، یا فکر می کنند که کارشان تاثیری نخواهد داشت. درحالی که به شما نمی گویند مشکل شان چیست! اما به افراد دیگری خواهند گفت.

دیدگاه ها بسته شده است